Kars'ta park açılışı

Kars'ta park açılışı

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde yapımı tamamlanan park ve spor alanı hizmete girdi.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Kars Valiliği koordinesinde Sarıkamış Belediyesince yürütülen Kazım Karabekir Mahallesi Park ve Spor Alanları projesi düzenlenen törenle hizmete girdi.

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy yaptığı konuşmada, ilçe merkezinde son iki yıl içerisinde büyük projeleri tamamlayarak hayata geçirdiklerini söyledi.

Şehitler diyarı Sarıkamış'ın hizmetlerin en iyisine layık olduğunu belirten Toksoy, "Ekip olarak yaptığımız çalışmalarla adeta Sarıkamış'ı baştan aşağı yeniledik. Altyapı çalışmalarının tamamlanması üzerine park, bahçe ve çevre düzenlemeleri ile spor alanları yapmaya devam ediyoruz." dedi.

Hizmete giren park ve spor alanında yaklaşık 40 kursiyere voleybol, futbol ve basketbol dallarında profesyonel eğiticiler tarafından eğitim verilmeye başlandı.

Hizmete giren tesisin açılışına, Sarıkamış Belediye Meclisi Üyeleri Feramuz Gündüz, Zekeriya Kaya, Belediye Fen İşleri Müdürü Muhammed Budak, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

karsta-park-acilisi-(1).jpgkarsta-park-acilisi-(4).jpgkarsta-park-acilisi-(3).jpgkarsta-park-acilisi-(2).jpgkarsta-park-acilisi-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler