Kars’ta polisler parklara girenleri geri gönderiyor

Kars’ta polisler parklara girenleri geri gönderiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koranavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında alınan ek önlemleri açıklamasının ardından devriye gezen polis ekipleri parklara gelen vatandaşlara izin vermiyor.

KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, koronavirüsle mücadele kapsamında vatandaşlara “evde kal” çağrısını sürdürürken, alınan tedbirler ile ilgili de denetimlerini yapıyor.

Polis ekipleri, kentteki parkları tek tek gezerek vatandaşlarda uyarılarda bulunarak parklara girmenin de yasak olduğunu, uyarılara uymayan vatandaşlara idari para cezası kesileceğini söyledi.

Yasaklara vatandaşların riayet ettiği gözlenirken, kısa süreliğine parklara gelen bazı vatandaşlar ise uyarılardan sonra parklardan ayrıldı.

Parkların her yaştan vatandaş için kullanılamayacağını söyleyen polislerin denetimleri gün boyu sürüyor.

kars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(1).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(2).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(3).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(4).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(5).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(6).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(7).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(8).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(9).jpgkars’ta-polisler-parklara-girenleri-geri-gonderiyor-(10).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler