Kars'ta Polisten Broşürlü Uyarı

Kars'ta Polisten Broşürlü Uyarı

Kars'ta polis, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla öğrencilere ve ailelerine güvenlik konularını içeren broşürler dağıttı.

Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Fevzi Paşa Ortaokulu'nda öğrencileri güvenlik kuralları konusunda uyardı. Ekipler, güvenlik kuralları konusunda öğrencilere, bir yere giderken ailelerine haber verilmesi, kimsenin olmadığı terk edilmiş yerlere gitmemeleri, okul önlerinde satılan sağlıksız yiyeceklerden satın almamaları konularında bilgilendirme yaptı.

Dağıtılan broşürlerde şu bilgilere yer verildi;

"Çocuklarınız evden çıktıktan sonra, nerelere gittiğini ve kimlerle oynadığını bilmelisiniz, çocuğunuzun arkadaşları ve aileleri hakkında bilgi sahibi olun, çocuğunuzun siziz izniniz olmadan kişisel bilgileri kimseye vermemesi gerektiğini öğretin, çocuğunuza evinizin adresini ve cep telefon numaralarınızı öğretin ve sık aralıklarla tekrarlayarak unutmamasını sağlayın."

karsta-polisten-brosurlu-uyari-(1).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(2).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(3).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(4).jpgkarsta-polisten-brosurlu-uyari-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler