Kars’ta ‘Pop’ Rüzgarı Esti

Kars’ta ‘Pop’ Rüzgarı Esti

Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı ve Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Pop Müzik Konseri” düzenlendi. Konser boyunca sine vizyon gösterisi olarak zaman zaman hayatını kaybeden sanatçıların resimleri gösterildi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com (Özel Haber)

POP MÜZİK KONSERİ’NDE, ZEKİ ALASYA UNUTULMADI.

Kars’ta ilklere imza atan Kafkas Üniversitesi, Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile birlikte Pop Müzik Konseri düzenleyerek, katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşattılar. Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konser Salonu’nda düzenlenen Pop Müzik Konseri’nde sahne alan Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı öğrencileri, hocalarının ve arkadaşlarının büyük beğenilerini topladılar.

Zaman zaman şarkılara eşlik eden öğrenciler, “Arkadaşlarımızın performanslarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizlere unutulmaz bir gece yaşattılar. Bu tarz etkinliklerin sürekliliğini istiyoruz. Kars küçük bir şehir ve fazla aktivitesi olmayan bir yer, o yüzden en azından bizlere kendi imkanlarımız ile zamanlarımızı değerlendirme fırsatı veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Sami Özcan’a, Devlet Konservatuarı Müdürümüz Prof. Dr. Mahmut Karapehlivan'a ve bizlere desteğini esirgemeyen Kars İl Kültür ve Turizm Müdürü Hakan Doğanay olmak üzere tüm hocalarımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz.” dediler.

Solistliğini Turgay Özlemez, Hüseyin Aslan ve Emrah Akar’ın yaptığı Pop Müzik Konseri’nde, Enstrümanlar da ise, Klavye1’de Turgay Özlemez, Klavye2’de Recep Avcıoğlu, Gitar’da Recep Onaylı, Keman’da Ümit Avcı, Bağlama’da Yalçın Yavuzel, Bateri’de Yaser Alşin ve Perküsyon’da Metehan Erben sahne aldı.

Konser sonunda Kafkas Üniversitesi Devlet Konservatuarı Okul Müdürü Prof. Dr. Mahmut Karapehlivan Solistlere başarı ve çiçek taktim etti.

kars’ta-‘pop’-ruzgari-esti-(13).jpgkars’ta-‘pop’-ruzgari-esti-(14).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler