Kars'ta Protokol Yürüyüşte

Kars'ta Protokol Yürüyüşte

Kars Valisi Ahmet Kara, Kars Şehir Stadyumunda yürüyüş yaptı. Vali Ahmet Kara'ya İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'te eşlik etti.

 

Vali Kara, yürüyüşe bugünden start verdiklerini ve bugünkü 5 kilometrelik yürüyüşün ardından yarınki kurum müdürleriyle yapacağı toplantıda daire müdürlerinin yürüyüş aktivitelerine katılmaları konusunda talimat vereceğini söyledi.

 

Vali Kara, daire müdürlerinin iş verimlerini arttırmaları ve sağlıklı kalmaları için böyle bir talimat vereceğini söyleyen Vali Kara, “Bugün biz başlatıyoruz bunu, yarında daire amirleriyle toplantımız var. O toplantıda talimat vereceğim ve yarından itibaren daire müdürleriyle grup olarak yürüyüş yapacağız.” dedi.

 

Şehir Stadyumunda yürüyüş yapılacak alanın çamurlu olduğunu gören Vali Kara, 2 hafta içerisinde Tokat ilinden kiremit tozu getirerek sahanın kenarındaki kulvarlara sereceklerini söyledi.

 

Vali Kara’ya yürüyüşte eşlik eden İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek de Emniyet mensuplarının meslekleri icabı zaten devamlı spor yaptıklarını ama birim amirlerinin işlerinden dolayı spor yapamadıklarını belirterek, “Vali Bey’in talimatıyla artık birim amirlerini de spora yönlendireceğiz” dedi.

 

Vali Kara, gazetecilerinde bu uygulamaya katılarak yürümelerini istedi. Vali ve Emniyet müdürünü takip eden gazetecilerde, yürüyüşlere katılacaklarını söylediler.

 

Vali ve emniyet Müdürü’nün spor aktivitelerini takip eden DHA Muhabiri Dinçer Aktemur “Görevimizden dolayı zaten sürekli bir koşuşturmaca içerisindeyiz. Dolayısıyla Sayın Valimiz ve Emniyet müdürümüzü de iş alanlarında birçok kez takip ettik. Bugünde spor aktivitelerine eşlik ediyoruz. Güzel bir uygulama, bizde gazeteciler olarak fırsat buldukça zaman zaman bu tür spor aktivitelerine katılacağız” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler