Kars’ta ramazan bayramı arifesi şüpheli paket paniği!

Kars’ta ramazan bayramı arifesi şüpheli paket paniği!

Kars’ta ramazan bayramı arifesi şüpheli paket polis ekiplerini alarma geçirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Gazi Ahmet Muhtar Paşa Caddesi'nde bulunan Fevzi Paşa Ortaokulu giriş kapısında vatandaşların fark ettiği şüpheli çanta polis ekiplerini alarma geçirdi. 155 Polis İmdat hattına ihbarda bulunan vatandaşların ihbarını değerlendiren polis ekipleri, caddeyi yaya ve araç trafiğine kapattı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı caddeye bomba imha uzmanları geldi. Şüpheli paketin çevresini güvenlik şeridiyle çevrilen ekipler, özel kıyafetlerini giyerek şüpheli çantayı kontrollü şekilde inceledi.

İncelemenin ardından frekans karıştırıcı jamerler bölgeye sevk edilerek telefon ve telsizler devre dışı bırakıldı, Faikbey Caddesi de yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Fünye ile patlatılan çantanın içerisinde kitaplar olduğu tespit edildi.

Ayrıca patlatılma anı çevredeki vatandaşlar tarafından merakla izlenirken, her iki cadde bir süre sonra yeniden araç ve yaya trafiğine açıldı.

kars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(1).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(2).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(3).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(4).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(5).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(6).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(7).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(8).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(9).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(10).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(11).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(12).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-oncesi-supheli-paket-panigi!-(13).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler