Kars’ta Ramazan Bayramı tedbirleri alındı

Kars’ta Ramazan Bayramı tedbirleri alındı

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ramazan Bayramı tedbirlerini alındıklarını söyledi.

Volkan KARABAĞ

Yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle kent genelinde güvenlik ve trafik denetimleri arttırıldı. Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, Ramazan Bayramı tedbirlerini alındıklarını söyledi.

Kentte vatandaşların huzurlu ve güvenli bayram geçirmek adına tedbirleri aldıklarını ifade eden Vali Öksüz, “Bayram tedbirlerimiz alındı, asayiş tedbirlerimiz de elbette var. Gerek Emniyet gerekse Jandarma personelimiz asayiş olaylarına meydan vermemek ve vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde bir bayram geçirmesi sağlamak üzere bütün ilimizde, ilçelerimizde, her noktada tedbirlerini almış durumda. Otogar, tren istasyonu, havalimanı, toplu olan yerler, vatandaşlarımızın kalabalık olduğu yerlerde her türlü denetimi personelimiz yapacaklar. İnşallah huzur içinde bir bayram geçireceğiz, vatandaşlarımızın da tabii görevlilerimize yardımcı olması gerekiyor. Bu vesileyle vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum.” dedi.

Vali Öksüz, bayramlaşmanın ise bayram sabahı Evliya Camii’ndeki namazın ardından olacağını da sözlerine ekledi.

kars’ta-ramazan-bayrami-tedbirleri-alindi-(1).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-tedbirleri-alindi-(2).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-tedbirleri-alindi-(3).jpgkars’ta-ramazan-bayrami-tedbirleri-alindi-(4).jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde karsmanset.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler