Kars'ta Sağlık Merkezinin bahçesi organik ürün bahçesi oldu

Kars'ta Sağlık Merkezinin bahçesi organik ürün bahçesi oldu

Kars'ın Kağızman ilçesindeki 2 nolu Aile Sağlık Merkezinde görev yapan doktorlar, merkezin boş arazisine organik ürünler yetiştirdi.

İlçe Sağlık Müdürlüğü 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi'nin boş bahçesinin 500 metre karelik alanında, sağlık ocağında görevli Dr. Gökhan Ünal ve arkadaşları domates, biber, patlıcan salatalık, reyhan, fasulye ve mısır yetiştirdi.

Dr. Gökhan Ünal, yaptığı açıklamada, Aile Sağlığı Merkezi boş bahçesi içerisinde organik sebze yetiştirdiklerini söyledi.

Merkezde çalışan arkadaşlarla gönüllü hazırladıkları sebze bahçesinde domates, biber, patlıcan, salatalık, fasulye, mısır ve çiçek dikimi yaptıklarını anlatan Ünal, "Böylece sağlık müdürlüğümüzün bahçesi düzenli ve güzel bir görünüm kazanıyor. Hem de sağlıklı sebze üretimi yaparak Kağızman toprağının bereketini misafirlerimize ve vatandaşlarımıza gösteriyoruz.  Amacımız hem diğer kurumlarımızı hemde vatandaşlarımızın boş bıraktığı bahçelerin dikime teşvik etmektir." diye konuştu.

karsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(2).jpgkarsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(3).jpgkarsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(5).jpgkarsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(1).jpgkarsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(4).jpgkarsta-saglik-merkezinin-bahcesi-organik-urun-bahcesi-oldu-(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler