Kars’ta sanayi kan ağlıyor!

Kars’ta sanayi kan ağlıyor!

Kars sanayi esnafı, yaz aylarında tozdan, yağmurlu havada ise çamurdan mücadele ediyor.

Volkan KARABAĞ

Uzun yıllardan beridir bir türlü yapılmayan Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nin yolları sanayi esnafını mağdur etmeye devam ediyor.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Kars çevreleri için sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu. Uyarıda olası sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlardan tedbirli olunması istendi.

Uyarının ardından gece boyu devam eden sağanak yağış kent genelinde olumsuzluklara neden oldu.

Sanayi esnafından Murat Kılıç, yaptığı açıklamada, “Uzun yıllardan beridir bir türlü yapılmayan Organize Sanayi Bölgesi ve Küçük Sanayi Sitesi’nin yolları yeniden yapılmak için geçtiğimiz ay kazındı. Kazınan yollar derine indirildi ve etkili olan yağmur ile birlikte adeta göle döndü. Müşterilerimiz gelemiyor, biz iş yerlerimize giriş ve çıkışta zorluk çekiyoruz. Yetkililer bizim sorunlarımıza neden duyarsız kalıyor bilmiyoruz.” dedi.

kars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(1).jpegkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(1).jpgkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(2).jpegkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(2).jpgkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(3).jpegkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(4).jpegkars’ta-sanayi-kan-agliyor!-(5).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler