Kars'ta Seçim bayrakları Yola İndi!

Kars'ta Seçim bayrakları Yola İndi!

Kars'ta dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışına dayanamayan seçim bayrakları yola indi. Bazı yerlerde ise ipler koptu, seçim bayrakları ve afişler caddelere döküldü.

Kars'ta Seçim bayrakları Yola İndi!

Kars’ta dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışına dayanamayan seçim bayrakları yola indi. Bazı yerlerde ise ipler koptu, seçim bayrakları ve afişler caddelere döküldü.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinden geçtiğimiz günlerde kalkan yasaklar üzerine tüm partiler cadde ve sokakları seçim bayraklarıyla donattılar. Adaylar ve temsil ettikleri siyasi partilerin bayrak ve afişleri kenti süslerden özellikle de yoğun olarak kullanılan Faikbey ve İnönü caddeleri tamamen bayraklarla kaplandı.

Yerden yükseklikleri 13 metre olan aydınlatma direklerinden asılan bayraklar dün akşam etkili olan sulu kar yağışına fazla dayanamadı. Yoğun şekilde yağan karla ıslanan bayraklar ağırlaşınca yol seviyesine kadar indiler. Bazı bölgelerde ipler kopunca partilerin bayrak ve flamaları yere döküldü, bazı yerlerde ise 2 metreye kadar inince sürücüler zor anlar yaşadı.

Aydınlı öğrenci Mert Oktaş da Aydın’da çileklerin yetiştiğini Kars’ta ise Mart ayının ilk günlerinde bile kar yağışına tanıklık ettiklerini söyledi.kha

 

Önceki ve Sonraki Haberler