Kars’ta Şehit Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı

Kars’ta Şehit Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı

Mahkeme salonunda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Mısır’ın eski Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi için Kars’ta gıyabi cenaze namazı kılındı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 il ve ilçelerinde camilerde şehit Muhammed Mursi için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Mısır'ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin şehadeti nedeniyle Kars’ta da öğlen namazı öncesi Kur’an-ı Kerim okundu ve namaz sonrası gıyabi cenaze namazı kılındı.

Yüzlerce vatandaşın katıldığı gıyabi cenaze namazını Evliya Camisinin bahçesinde İl Müftüsü Yusuf Eviş kıldırdı.

kars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(1).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(2).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(3).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(4).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(5).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(6).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(7).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(8).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(9).jpgkars’ta-muhammed-mursi-icin-giyabi-cenaze-namazi-kilindi-(10).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler