Kars’ta Şehit Uzman Çavuşa Son Vazife!

Kars’ta Şehit Uzman Çavuşa Son Vazife!

Dün Kars’ın Kağızman İlçesi Madur Bölgesinde terör örgütü ile çıkan çatışmada doğum gününde şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece (23) için Kars’ta tören düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars'ın Kağızman İlçesi Madur kırsalında yapılan J.Asb. Bçvş. N.Öztürk 16/16 operasyonu kapsamında PKK terör örgütü ile Türk Silahlı Kuvvetleri arasında çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece (23) için Kars’ta tören düzenlendi. Törende eşi Neslihan Pak Ece eşi şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin gömleğine ve fotoğrafına sarılarak gözyaşlarına boğuldu.

Kars İl Jandarma tören alanında düzenlenen cenaze törenine Kars Jandarma Alay Komutanı Albay Serdar Güngör, Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, Kars Vali Yardımcısı Mehmet Halis Aydın, Kars Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Kars Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Bilgir, Kars Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Kars İl Müftüsü Mehmet Genç, siyasi parti ve sivil toplum kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri erkan ile polislerin yanı sıra çok sayıda vatandaşlar katıldı.

2 dakikalık saygı duruşunun ardından şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin özgeçmişi okundu. Daha sonra duanın yapılması ile birlikte şehit Jandarma Uzman Çavuş Ahmet Ece’nin cenazesi havayolu ile memleketi Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gönderildi.

Öte yandan Kars'ın Kağızman ilçesi Çemçe-Madur bölgesindeki operasyonda, 4 terörist etkisiz hale getirilmişti.

kars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(23).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(1).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(2).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(3).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(4).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(5).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(6).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(7).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(8).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(9).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(10).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(11).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(12).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(13).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(14).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(15).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(16).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(17).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(18).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(19).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(20).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(21).jpgkars’ta-sehit-uzman-cavusa-son-vazife!-(22).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler