Kars’ta “Şehitlik ve Vatan Sevgisi” Konulu Program Düzenlendi

Kars’ta “Şehitlik ve Vatan Sevgisi” Konulu Program Düzenlendi

Kars Valiliği tarafından 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik günü etkinlikleri kapsamında “Şehitlik ve Vatan Sevgisi” konulu program düzenlendi.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan program; Kur’an-ı Kerim tilaveti, açılış konuşması, dualar ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez ’in Şehitler ve Vatan Sevgisi konulu barkovizyon gösterimi ile devam etti.

15 Temmuz Şehitleri anısına hazırlanan slayt gösteriminin ardından program ilahi koro grubunun seslendirdiği ilahiler ile sona erdi.

Programa; Vali Rahmi Doğan, 14’üncü Mekanize Piyade Tugay Komutan Vekili Albay Ali Fuat Arıkan, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Bedel, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Leyla Seyidaliyeva, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı

kars’ta-“sehitlik-ve-vatan-sevgisi”-konulu-program-duzenlendi-(1).jpgkars’ta-“sehitlik-ve-vatan-sevgisi”-konulu-program-duzenlendi-(3).jpgkars’ta-“sehitlik-ve-vatan-sevgisi”-konulu-program-duzenlendi-(2)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler