Kars’ta sıcak asfalt yapılan grup köy yolu hizmete girdi

Kars’ta sıcak asfalt yapılan grup köy yolu hizmete girdi

Kars’ta 8.5 kilometrelik Gülyüzü grup köy yolu hizmete girdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

2019 KÖYDES programı kapsamında Arpaçay ilçemizde yapılacak işler arasında olan Gülyüzü grup yoluna asfalt dökülmesi işi tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuldu.

Toplam 8.5 kilometre olan asfalt yoldan Gülyüzü, Taşköprü ve Bozyiğit köylerinde yaşayan nüfus istifade edecek olup, Çıldır ilçesine yakınlığı nedeniyle yaz aylarında yolun müsait olması durumunda diğer vatandaşlarımız tarafından da yoğunlukla kullanılacağı değerlendiriliyor.

Yolun tamamlanması ile birlikte Gülyüzü Muhtarlığı tarafından açılış programı düzenlendi. Programa Arpaçay ilçe protokolü ve vatandaşlar katıldı. Yıllardır bekledikleri hizmete kavuşmak olmaktan dolayı büyük bir sevinç yaşadıklarını ifade eden Gülyüzü Muhtarı Serdar Güner, emeği geçen herkese teşekkür etti.

İl Genel Meclisi Üyeleri Cengiz Çobanoğlu ile Nedi Ekinci ve Belediye Başkanı Erçetin Altay da tüm köy halkına hayırlı olsun temennilerini iletti.

Arpaçay Kaymakamı Abdil Koç ise yıllardır beklenen bu hizmetin kendi dönemine denk gelmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade ederek, başta Kars Valisi Türker Öksüz olmak üzere, katkı ve desteklerinden ötürü Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ile Prof. Dr. Yunus Kılıç’a, İl Özel İdaresi çalışanlarına ve yüklenici firmaya teşekkürlerini iletti.

kars’ta-sicak-asfalt-yapilan-grup-koy-yolu-hizmete-girdi-(5).jpgkars’ta-sicak-asfalt-yapilan-grup-koy-yolu-hizmete-girdi-(2).jpgkars’ta-sicak-asfalt-yapilan-grup-koy-yolu-hizmete-girdi-(3).jpgkars’ta-sicak-asfalt-yapilan-grup-koy-yolu-hizmete-girdi-(4).jpgkars’ta-sicak-asfalt-yapilan-grup-koy-yolu-hizmete-girdi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler