Kars'ta Sirk gösterisi renkli görüntülere sahne oldu

Kars'ta Sirk gösterisi renkli görüntülere sahne oldu

Kars'ta sahnelenen Uluslararası Bravo Sirki renkli görüntülere sahne oldu.

İsmail Aytemiz Spor Salonu'nda düzenlenen sirk gösterisinde ilizyon, madrabazlık, yılan, palyaço ve dans gösterileri yer aldı.

"Hayrete düşmek, eğlenmek ve heyecan duymak" sloganıyla sahnelenen gösterilere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sirk işletmecisi Ersin Ünver Aktan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde organizasyonlar yaptıklarını ve vatandaşların buna yoğun ilgi gösterdiğini söyledi. 

Gösterileri öğrenci ve öğretmenlerin ücretsiz izlediğini anımsatan Aktan, "Burası Türkiye'deki 5'inci durağımız sezonumuz eylül aynında başlıyor normalde. İlin Gençlik Spor İl Müdürlüklerinden spor salonu tahsis ediyoruz. Öğrenci ve öğretmenlere ücretsiz davetiye dağıtıyoruz ve buralarda da gösterilerimizi yapıyoruz." diye konuştu.

Aktan, oyunların renkli görüntülere sahne olduğunu ve Kars'ta da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, "Kars'taki potansiyel çok iyi bugün vatandaşların tepkileri çok olumluydu. İnşallah vatandaşlar mutlu bir şekilde buradan ayrılmıştır, Kars bizim için çok iyi geçti. Yaklaşık 4 bin kişi misafirimiz oldu, herkese teşekkür ederim." dedi. 

Bir sonraki duraklarının Ordu olacağını aktaran Aktan, kamu kurum ve kuruluşlarında etkinlik için emeği geçenlere teşekkür etti. 

Gösterinin ardından seyirciler yılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

karsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(1).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(2).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(3).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(4).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(5).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(6).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(7).jpgkarsta-sirk-gosterisi-renkli-goruntulere-sahne-oldu-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler