Kars’ta Sis, Soğuk Hava ve Kırağı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kars’ta Sis, Soğuk Hava ve Kırağı Hayatı Olumsuz Etkiledi

Kars gece eksi 27 dereceyi gördü

Kars'ta etkili olan sis, soğuk hava ve kırağı hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentte gece hava sıcaklığı sıfırın altında 27 dereceye düşerken sabah erken saatlerinde termometreler eksi 23’ü gösterdi.

Kars’ta gece ve sabah erken saatlerde sisle birlikte etkili olan Sibirya soğukları, yaşamı olumsuz etkiliyor. 8 ayı kış olan kentte son yılların en soğuk kışı yaşanıyor. Kars'ta ağaçlar kırağı tutarken, sokak aydınlatma direkleri de dondu. Gece hava sıcaklığının sıfırın altında 27 dereceye düştüğü Kars’ta sabah erken saatlerinde termometreler eksi 23’ü gösterdi.

Doyumsuz manzara sundu

Kars’ta özellikle gece saatlerinde etkili olan sis, doyumsuz manzara sundu. Sabah saatlerinde kırağı ağaçları süslerken kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Geçmişe göre Kars’ın bu yıl çok soğuk olduğunu ifade eden Turan Al, "Çok soğuk. Bu kış genelde böyle. Kış biraz daha sıkıntılı, valla öldük bu yıl, başka diyecek bir şey yok" dedi. Metin Doğrukartal isimli vatandaş ise, "Tamamıyla donuyoruz. Sis var, kırağı var. Allah yardımcımız olsun. Gördüğünüz gibi her taraf kar ve kırağı içerisinde, yani çok zor durumdayız. Allah bizim yardımcımız olsun, ne yapacağımız şaşırdık. Daha önce böyle bir kış görmedik" diye konuştu.

kars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(1).jpgkars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(2).jpgkars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(3).jpgkars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(4).jpgkars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(5).jpgkars’ta-sis,-soguk-hava-ve-kiragi-hayati-olumsuz-etkiledi--(6).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler