Kars'ta Spor Turu

Kars'ta Spor Turu

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET

- 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KORT TENİSİ İL BİRİNCİLİĞİ:

Kort Tenisi İl Temsilciliği'nin faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı İl Birinciliği Müsabakaları 29 Nisan 2017 tarihinde 20 sporcunun katılımıyla Halit Paşa İlkokulu  Spor Salonu’nda gerçekleştirilmiştir.

- OKUL SPORLARI MASA TENİSİ KÜÇÜK KIZLAR VE KÜÇÜK ERKEKLER GRUP MÜSABAKALARI:

28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Erzurum'da yapılan Masa Tenisi Küçük Kızlar ve Küçük Erkekler Grup Müsabakalarında Küçük Kızlar ’da Çayarası Ortaokulu, Küçük Erkeklerde Atatürk Ortaokulu ilimizi temsil etmişlerdir.

- OKUL SPORLARI ATLETİZM KÜÇÜK ERKEKLER GRUP MÜSABAKALARI:

02-03 Mayıs 2017 tarihleri arasında Trabzon'da yapılacak olan Atletizm Küçük Erkekler ve Küçük Kızlar Grup Müsabakalarında Kümbetli Ortaokulu ilimizi temsil edecektir.

- OKUL SPORLARI DART GENÇLER ERKEK VE KIZLAR GRUP MÜSABAKALARI:

05-06 Mayıs 2017 tarihleri arasında Amasya'da yapılacak olan Dart Gençler Erkek ve Dart Gençler Kızlar Grup Müsabakalarında, Hüsnü M. Özyeğin Anadolu Lisesi ilimizi temsil edeceklerdir.

- OKUL SPORLARI HENTBOL YILDIZ ERKEKLER GRUP MÜSABAKALARI:

04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Rize'de yapılacak olan Hentbol Yıldız Erkekler Grup Müsabakalarında Kazım Karabekir Ortaokulu ilimizi temsil edeceklerdir.

- OKUL SPORLARI SATRANÇ KÜÇÜK KIZLAR TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ VE YILDIZLAR GENEL TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI:

02-06 Mayıs 2017 tarihleri arasında Nevşehir'de yapılacak olan Satranç Küçük Kızlar Türkiye Birinciliği ve Yıldızlar Genel Türkiye Birinciliği Müsabakalarında Kars ve Kafkas Üniversitesi Kalkınma Vakfı Özel Ortaokulu ilimizi temsil edeceklerdir.

- ATLETİZM OLİMPİK DENEME MÜSABAKALARI:

29 Nisan 2017 Tarihinde Bursa’da yapılan Olimpik Dene Yarışmasında Tuğba TOPTAŞ 800 M.de 02.12.78 sn. koşarak 1.oldu.1500 M. de ise yarışan Ezgi ARAS 4.57 Koşarak 1.oldu.6-7 Mayıs 2017 Tarihinde Burada yapılacak olan Milli Takım yarışmasında TuğbaTOPTAŞ 800 M. De Ülkemizi temsil edecek;

- 12-13 YAŞ MİNİKLER GREKOROMEN GÜREŞ GRUP MÜSABAKALARI:

Erzincan'da düzenlenen 12-13 yaş minikler Grekoromen Güreş Grup Müsabakaları Erzincan İlinde yapılmış olup dereceye giren sporcular;

Ali TAZEGÜL Birinci

Oğuz BİLGESEL Birinci

Enes YILMAZ Birinci

Yusuf TEKE İkinci

Mehmet Emin YILMAZ Beşinci

Eray ŞEREK Beşinci olmuşlardır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler