Kars’ta Spor Turu

Kars’ta Spor Turu

KARS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ HAFTALIK FAALİYET

DÜNYA BOKS ŞAMPİYONASI
Hindistan'ın Guhawati şehrinde düzenlenen Gençler Dünya Boks Şampiyonasında Genç Bayanlarda ülkemizi temsil eden ilimiz sporcusu Canser OLTU 69 kg Dünya 3. sü olmuş şampiyon sporcumuzu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Gürsel POLAT ve ekibi karşılamıştır.

OKUL SPORLARI FİKSTÜR
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları takım sporları ve bireysel sporlar müsabaka tarihleri http://kars.gsb.gov.tr adresinde yayınlanmıştır.

ANALİG
2017-2018 Anadolu Yıldızlar Ligi müsabaka tarihleri Grup Müsabakaları ve Branş talimatları [email protected] adresinde yayınlanmıştır.
2017-2018 Anadolu Yıldızlar Ligi Doğu Anadolu Basketbol Grup müsabakaları Malatya, Bingöl, Elazığ, Van, Ağrı, Bitlis, Muş, Tunceli ve Iğdır illerinin katılımıyla 14-17 Aralık 2017 tarihlerinde İlimiz İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında yapılacaktır.

OKUL SPORLARI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul sporları müsabakaları Gençler (Kız-Erkek) Futsal, Yıldızlar (Kız-Erkek) Futsal müsabakaları İlimiz Kafkas Üniversitesi Spor Salonunda devam etmektedir.

OKUL SPORLARI BADMİNTON MÜSABAKALARI
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı Okul Sporları Badminton Genç (Erkek-Kız) müsabakaları İlimiz İsmail Aytemiz Spor ve Sergi Sarayında devam etmektedir.

GENÇLİK MERKEZİ FALİYET PROGRAMI
-Mevlid Kandili ilimizde gençlik merkezimiz ekipleriyle birlikte Mevlid Kandili programları yapılmış programlarımız sonunda kandil simidi ve meyve suyu ikramında bulunulmuştur.
-Kars'tan Edirne'ye Özel Çocuklarımızla parmak boyası etkinliği Gençlik Merkezi Liderlerimiz eşliğinde özel çocuklarımızın katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

SATRANÇ TURNUVALARI
İlimizde Küçükler, Yıldızlar, ve Emektarlar Satranç İl birinciliği turnuvaları 09-10 Aralık 2017 tarihlerinde Küçükler (7-12) ve Yıldızlar (13-18) müsabakaları yapılacaktır.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler