Kars'ta Şüpheli Paket!

Kars'ta Şüpheli Paket!

Kars'ta bir aracın yanına bırakılan valizden ses sisteminde kullanılan elektrik kabloları çıktı.

Kars'ta Şüpheli Paket!

Kars’ta bir aracın yanına bırakılan valizden ses sisteminde kullanılan elektrik kabloları çıktı.

Faikbey Caddesi üzerinde park halindeki bir aracın yanına bırakılan ve mobese kameralarınca fark edilen şüpheli valiz, polis ekiplerini alarma geçirdi.

Çantanın bulunduğu bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler valize yaklaşmadan güvenlik şeridi çekti ve daha sonra Faikbey Caddesini yaya ve araç geçişişe kapattı.

Olay yerine çağrılan bomba imha uzmanları, önce sinyal kesici Jammer’ı açarak olası sinyali kestiler ardından da özel kıyafetlerini giyerek fünyeyi şüpheli valizin önüne bıraktılar. Fünye ile patlatılan valizden ses sisteminde kullanılan elektrik kabloları ve aparatları çıktı.

Çevrede toplanan ve çantanın içinden çıkanları görmek için olay yerine akın eden meraklı vatandaşları polis engelledi. Araçla valizin patlatıldığı bölgeye giden ekiplerin uyarılarıyla vatandaşlar dağıldı. Vatandaşlardan bazıları da olay yerinden ayrılırken çekim yapan gazetecilere dönerek, “Abi bombayı patlattılar yine ne bombaydı ama” şeklinde espri yaptılar. kha

Bu sayfalarda yer alan okur yorumları kişilerin kendi görüşleridir. Yazılanlardan KARS MANŞET veya karsmanset.com sorumlu tutulamaz.

Önceki ve Sonraki Haberler