Kars'ta tarihi masada gençler için imzalar atıldı

Kars'ta tarihi masada gençler için imzalar atıldı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın girişimleriyle Kars’ta yapılacak olan Gençlik Merkezi için imza töreni Kars Antlaşmasının yapıldığı tarihi masada düzenlendi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Valiliğinde düzenlenen imza töreni Kars Valisi Rahmi Doğan ve PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik arasında gerçekleşti.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da hazır bulunduğu imza töreni tarihi Kars Antlaşmasının yapıldığı masada imzalandı.

İmza töreni öncesi bir açıklama yapan Bakan Arslan, PTT’nin kabına sığmayarak dünya markası haline geldiğini söyledi.

42 bine yakın çalışanına ek ilk 5 bine yakın personel alım süreçlerinin de devam ettiğini belirten Bakan Arslan, “Bu İmza Çok Değerli arkadaşlar çünkü tarihi bir masada atılıyor. Özellikle sayın Valimize teşekkür ediyoruz, Milletvekilimiz ile bir birlikte Kars ile ilgili hangi hizmeti getirdiysek hayat geçmesi konusunda her türlü gayreti sağ olsunlar ortaya koyuyorlar ve gerçekleştiriyorlar. Bu da bizi son derece memnun ediyor. Bugün de özellikle gelişen büyüyen 178’nci yılında olan köklü bir kuruluşum PTT’miz kabına sığmıyor ve dünya markası haline geliyor. Dünya markası olma yolunda da 2020’ye kadar Dünya Posta Birliğinin Konsey Başkanlığı Dönem Başkanlığı görevini yapıyor. Türkiye’de yaptığı hizmetlerin yanı sıra dünyada da artık birçok ülkeyle işbirliği yaparak, posta alanında, lojistik alanında, e-ticaret alanında gerçekten ülkemize katma değer oluşturacak, ülkemiz ekonomisine katkı sağlayacak birçok çalışmayı yapıyorlar, yürütüyorlar. Gelişen, büyüyen PTT’miz bir taraftan ülkemiz insanına hizmet ederken, bir taraftan hizmet yelpazesini genişletiyor ve buna bağlı olarak da kadrosunu genişletiyor. PTT’nin 42 bine yakın çalışanına ilk 5 bin kişi daha eklenmesi ile ilgili süreçte devam ediyor. PTT bu anlamda ülkemizin her yerinde, en ücra noktasında ki köyüne kadar, kasabasına kadar hizmet kervanı yürütürken de 5 bine yakın işyeriyle hizmet veriyor ve yine banka olmayan küçük ilçeler, beldeler bin 800 yerleşim yerinde de sadece PTTbank  var ve PTTbank marifetiyle de PTT’miz ülkenin her yerine hizmetler götürüyor. Bu hizmet anlayışıyla büyüyen, gelişen ve anonim şirket olmanın verdiği avantajla artık pratik hareket eden ve hizmetleri yerine getiren PTT’mizin eğitimine katkı sağlamak adına özellikle eğitim anlamında ülkemizin birçok yerinde destek verdi. Bugün de Kars’ta bir Gençlik Merkezi yapılması ve gençlerimizin geleceğe daha donanımlı olarak yürüyebilmeleri adına, eğitimlerine katkı vermek adına PTT Anonim Şirketi Genel Müdürlüğümüz Kars Valiliğimizle bir protokol imzalıyorlar ve bu protokol çerçevesinde inşallah yerini de ayarladığımız Gençlik Merkezinin inşaatı başlayacak ve inşallah Karsımıza, gençlerimize hizmet edecek.” dedi.

karsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(1).jpgkarsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(2).jpgkarsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(3).jpgkarsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(4).jpgkarsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(5).jpgkarsta-tarihi-masada-gencler-icin-imzalar-atildi-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler