Kars'ta 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar'

Kars'ta 'Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar'

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca düzenlenen "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" projesi kapsamında 15 Temmuz darbe girişimini yaşayan vatandaşlar Kars halkı ile bir araya geliyor.

Fatih BAYRAMBEY / karsmanset.com

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığınca 15 Temmuz sürecinde Ülkemizin yaşadığı vahim durum karşısında, kahramanlık gösteren vatandaşların o gece yaşananları  ilk ağızdan Kars halkına aktarmak amacıyla "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" projesi yapılması planlandı. 

Ülkemizin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü sağlamak için 15 Temmuz Gecesi canlarını  hiçe sayarak tankların ve silahlı teröristlerin önünde duran değerli vatandaşlarımızın katılacağı 25 Ekim 2016 tarihinde saat 19.00'da Kars Kültür Müdürlüğü Konferans Salonunda "Tecrübe Konuşuyor İçimizdeki Kahramanlar" adıyla bir program düzenlenecek.

Moderatörlüğünü dizi ve sinema oyuncusu İsmail Hakkı yapacağı programın konukları ise Abdullah İrgin, Mehmet Şükrü Kıntaş ve Danyal Şimşek olacak.

Programda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokağa dökülen milyonlardan; tankların önüne duran, askeri geri çekmek için mücadele eden, tanka tüfeğe aldırmadan meydanlara inen, darbe girişimine karşı duruşları ile simge olan kahramanlar o gece yaşadıklarını, hislerini ve duygularını Kars halkı ile paylaşacaklar.

Düzenlenecek olan programa tüm Kars Halkı davetlidir.

karsta-tecrube-konusuyor-icimizdeki-kahramanlar.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler