Kars’ta tipide mahsur kalan gezgini Özel İdaresi ekipleri kurtardı

Kars’ta tipide mahsur kalan gezgini Özel İdaresi ekipleri kurtardı

Kars’ta yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı ilerlemekte güçlük çeken gezgin bisikletçiyi devriye gezen İl Özel İdaresi ekipleri kurtardı.

Volkan KARABAĞ

Gaziantep’ten Kars’a bisikletle gelen gezgin, Digor’un Dağpınar Belgesi mevkiinde yoğun kar yağışı ve tipiden ilerleyemedi. Bisikletini yol kenarında bırakan gezgin, köprünün altına sığındı.

Bölgede devriye gezen Kars İl Özel İdaresi ekipleri, bisikleti fark edince birilerinin bölgede olduğunu düşünerek, “kimse var mı?” diye bağırmaya başladı. Yardım sesini duyan gezgin sığındığı köprünün altından çıkarak ekiplerle temasa geçti.

Kendisinin bisikletle il il gezen bir gezgin olduğunu ve tipi nedeniyle ilerleyemediğini belirtmesi üzerine ekipler, gezgini ve bisikletini araçla şehir merkezine getirdi.

Sağlık durumunun iyi olduğunu ve hastaneye gitmeye gerek görmediğini belirten gezgin, “Tipinin karşımdan esmesi nedeniyle ilerleyemedim ve köprünün altına sığındım. Donmak üzereyken İl Özel İdaresi ekipleri beni buldu. İl Özel İdaresi ekiplerine teşekkür ederim.” dedi.

Yetkililer ise hem pandemi hem de olumsuz hava şartları nedeniyle zorunlu olmadıkça seyahat etmemeleri konusunda vatandaşları uyardı.

Önceki ve Sonraki Haberler