Kars'ta Trafik Haftası başladı

Kars'ta Trafik Haftası başladı

Kars'ta Trafik Haftası pandemi tedbirleri nedeniyle kısıtlı ölçüde kutlanıyor.

KARS MANŞET

Her yıl Mayıs ayının ilk haftası kutlanan Trafik Haftası, bu yıl koronavirüs Kovid-19 tedbirleri çerçevesinde kısıtlı bir şekilde kutlanıyor.

Trafik güvenliği konusunda farkındalık oluşturmak için tüm dünyada her yıl Mayıs ayının ilk cumartesi günü “Karayolu Trafik Güvenliği Günü”, bu günü takip eden hafta ise “Karayolu Trafik Haftası” olarak değerlendiriliyor.

Mayıs ayının ilk haftasında yani Trafik ve İlkyardım Haftasında ülkemizde çeşitli faaliyetler yapılıyor ancak 2020 yılı kutlamaları pandemi tedbirleri nedeniyle okullarda yapılmadığı gibi bilgilendirme stantları da açılmıyor. "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda olduğu gibi aileler ve çocukları tarafından trafik bilinci evlerde hazırlanan kısa videolarla klip haline getirildi.

karsta-trafik-haftasi-basladi-(1).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(2).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(3).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(4).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(5).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(6).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(7).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(8).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(9).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(10).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(11).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(12).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(13).jpgkarsta-trafik-haftasi-basladi-(14).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler