Kars'ta Trafik Kazası: 1 Ölü

Kars'ta Trafik Kazası: 1 Ölü

Mezra yolu Çamçavuş Mevkiinde iki TIR'ın karıştığı ve 1 kişinin öldüğü trafik kazası sonrası yolda kar ve buz önlemi alındı.

Kar yağışı, gizli buzlanma ve tipi nedeniyle meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti

  Kars’ta etkili olan yoğun kar yağışı trafik kazalarına neden oldu. Ardahan yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Zincirsiz ve kar lastiksiz araç geçişlerine izin verilmezken kazayı görüntülemeye giden gazetecilere de araçlarında zincir bulunmadığı için izin verilmedi.

  Ardahan yolu Mezra yolu Çamçavuş Mevkiinde iki TIR’ın karıştığı ve 1 kişinin öldüğü trafik kazası sonrası yolda kar ve buz önlemi alındı. Ekipler Kars çıkışından olay yeri istikametine doğru zincirsiz ve kar lastiksiz araçların geçişine izin vermezken sürücülerde gizli buzlanma ve tipi konusunda sık sık uyarıldı.

  Bu arada kazayı görüntülemek için yola çıkan gazetecilere de araçlarında zincir bulunmadığı için izin verilmedi. Gazeteciler bu sırada yoldaki önlemleri görüntülemeye başladılar. Bir çok aracın zincirsiz olduğu görüldü. Araçlarında zincir bulunanlar ise yolda zincir takmaya başladılar. Bu sırada gazetecilerden Bülent Ertaş zincir takmakta zorlanan sürücülere yardımcı oldu.

  Yeni otogar mevkiinde bir çok araç geri döndü, birkaç araç da hareketsiz bekleye başladı. Öte yandan kaza sonrası dönüşe geçen polis ekipleri de yoğun kar yağışı nedeniyle zorluk çektiler. Araçların hareket etmekte zorlandığı yönünde sık sık merkeze telsiz anonsları yapılırken ekipler yoldaki önlemlerini artırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler