Kars’ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Kars’ta Trafik Kazası: 3 Yaralı

Kars-Selim Karayolu Kümbet Kavşağında trafik kazası meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Edinilen bilgilere göre; Kars-Selim Karayolu Kümbet Kavşağında bugün saat 14:45 sıralarında anayoldan gelen araç ile tali yoldan gelen araç kaza yaptı. Kazada araç sürücüsü Mecit İşçi ile diğer araç sürücüsü Yusuf Ertaş ve araçta bulunan Zühtü Aydın yaralanırken aynı araç içerisinde bulunan İbrahim Aydın ise kazadan yara almadan kurtuldu.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ve UMKE ekipleri tarafından yaralılar müdahalelerinin yapılması için hastaneye götürülürken, Kümbet Jandarma Komutanlığı ve Kars Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Trafiğin tek şeride düştüğü karayolunda kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.

kars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(1).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(2).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(3).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(4).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(5).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(9).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(10).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(8).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(7).jpgkars’ta-trafik-kazasi-3-yarali-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler