Kars’ta “Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması” yapıldı

Kars’ta “Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması” yapıldı

81 ilde eş zamanlı yapılan “Türkiye Huzur ve Trafik Uygulaması” Kars’ta da 23 ekip ve 98 polisin katılımıyla gerçekleştirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kent genelinde yapılan uygulamada bin 407 şahıs asayiş yönünden kontrol edildi. Uygulamada 5 şahsın yoklama kaçağı olduğu tespit edilirken gerekli tebligat yapıldı. 170 aracın uygulandığı uygulamada da 5 araca toplam 704 lira para cezası uygulandı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Serhat Şehrimizin huzurunun devamlılığı için; vatandaşlarımızın suç ve suçlulara karşı dikkatli ve duyarlı bulunmalarını, şüpheli gördükleri tüm araç ve şahısları derhal 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini bekliyoruz.” denildi.

kars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(2).jpgkars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(3).jpgkars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(4).jpgkars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(5).jpgkars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(6).jpgkars’ta-“turkiye-huzur-ve-trafik-uygulamasi”-yapildi-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler