Kars'ta uçurtma şenliği

Kars'ta uçurtma şenliği

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde ise 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla uçurtma etkinliği düzenlendi.

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel ve antrenörler, Gençlik Merkezi Stadı'nda bir araya geldi.

Koranavirüs tedbirleri kapsamında geniş çaplı etkinlik olmamasından dolayı antrenörler, gençlik adına hazırladıkları ay yıldızlı uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu.

Antrenörlerden Tarkan Usta yaptığı açıklamada, 19 Mayıs'ı bu sene uçurtma etkinliği ile kutladıklarını söyledi.

Usta, etkinliği bütün gençler ve çocuklar adına düzenlediklerini belirterek, "Sporcularımızla, öğrencilerimizle bayram havasında daha coşkulu kutlama hepimiz isterdik. Ancak dünyada ve ülkemizde etkili olan virüs salgını, bütün kutlamaların önüne geçti. Sağlık her şeyin üstünde olduğundan bu süreçte bizler de antrenörlerimizle dünyanın en güzel renkleri olan kırmızı beyazla donatılmış Türk bayrağı uçurtmalarımızı en yükseklere çıkartmak adına 19 Mayıs'ımızı bu etkinlikle kutladık." dedi.

karsta-ucurtma-senligi-(1).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(2).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(3).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(4).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(5).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(6).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(7).jpgkarsta-ucurtma-senligi-(8).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler