Kars'ta Uygulamalı Cami İnşaatı Başladı

Kars'ta Uygulamalı Cami İnşaatı Başladı

Kars'ın Kağızman İlçesinde bulunan Anadolu İmam Hatip Lisesi içerisinde uygulamalı cami inşaatı başladı.

Ali ÇELİK / KARS MANŞET

Kağızman Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin bazı dersleri uygulamalı olarak öğrenmeleri amacıyla bir uygulama cami inşa ediliyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Bayşar İmam Hatip öğrencileri için uygulamanın çok önemli olduğunu ve caminin yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi.

Cami yapımının kaynağının Dinayet İşleri Başkanlığı ve hayırseverlerden Latif Aras tarafından karşılanacağını belirten Bayşar, "Tabi ki işin asıl kısmı ekonomik gelirlerimiz ve kaynaklarımız. Bu konuda da yaklaşık %50'sine yakınını hayırsever iş adamımız Latif Aras bey verdi. Hayırsever işadamınız Latif Aras beyefendiye teşekkür ederken, geri kalan kısmını da Dinayet İşleri Başkanlığı'nın katkılarıyla 1 yılda bitirmeye çalışacağız.  Caminin yapımında Belediyeden hafriyat desteği istedik bize yardımcı oldular, Belediye Başkanımıza da teşekkür ederiz" diye konuştu. 

karsta-uygulamali-cami-insaati-basladi-(1).jpgkarsta-uygulamali-cami-insaati-basladi-(2).jpgkarsta-uygulamali-cami-insaati-basladi-(3).jpgkarsta-uygulamali-cami-insaati-basladi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler