Kars’ta uyuşturucu operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Kars’ta uyuşturucu operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı

Kars’ta polis, uyuşturucuyla mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik yaptığımız çalışmalarda toplam 8 kişiden 10,41 gram Metamfetamin olarak bilinen uyuşturucu madde, 17,00 gram Bonzai uyuşturucu madde, 15,29 gram Esrar maddesi, 7,66 gram Kenevir Tohumu ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan 1 adet cam aparat ele geçirilerek muhafaza altına alındı.

Olayla ilgili olarak şüpheli 8 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler hakkında “Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul etmek veya Bulundurmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Kars Emniyet Müdürlüğü tarafından gençlerimizi ve geleceğimizi hedef alan uyuşturucu madde satıcıları ve organizasyonları tespit edilerek, uyuşturucu madde arzının önlenmesine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla ve artarak devam ediyor.

kars’ta-uyusturucu-operasyonu-8-kisi-gozaltina-alindi-(1).jpgkars’ta-uyusturucu-operasyonu-8-kisi-gozaltina-alindi-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler