Kars'ta uyuşturucu tacirleri yakalandı

Kars'ta uyuşturucu tacirleri yakalandı

Kars'ta uyuşturucu kullanan ve tacirliğini yapan 2 kişi tutuklandı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanan ve tacirliğini yapan şahısların deşifre edilerek yakalanmalarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. 

Kars polisi dün yakalanan 5 şahsın üzerinden 2,15 gr uyuşturucu madde ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ile satışa hazır vaziyette 30 parça olmak üzere toplam 5,65 gr uyuşturucu madde ele geçirildi.

Hakkında TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) ve TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli işlem yapılarak Kars Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen şahıslardan 2'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

karsta-uyusturucu-tacirleri-yakalandi-(1).jpgkarsta-uyusturucu-tacirleri-yakalandi-(2).jpgkarsta-uyusturucu-tacirleri-yakalandi-(3).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler