Kars’ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok!

Kars’ta Uyuşturucu Tacirlerine Geçit Yok!

Kars İl Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine geçit vermiyor.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Kars Merkez ve Kars’ın Sarıkamış İlçesi ile Iğdır’da uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik operasyon yaptı. Yapılan operasyonda çevre illerden temin edildiği değerlendirilen uyuşturucu maddeleri, içici olarak tabir edilen şahıslara satmak sureti ile “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan 3 erkek şüpheli Kars merkezde yakandı. Yakalanmış ve şahıslar bugün adliyeye sevk edildi. İki erkek şüpheli şahıs “Uyuşturucu Madde Ticareti” ve fuhuştan tutuklanırken, bir şüpheli şahıs ise serbest bırakıldı. Operasyon kapsamında şüphelilerin ikamet ve üzerlerinde yapılan aramalarda 15 adet 9 mm fişek, 3 gram esrar, 130 adet kaçak sigara ele geçirildi.

Uyuşturucu  ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri “Uyuşturucu Madde Ticareti” yapan şahısların deşifre edilmesine yönelik barlar civarında da operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonda iki erkek şüpheli şahsın üzerinde 9 gram satışa hazır vaziyette metanfetamin uyuşturucu maddesi, uyuşturucu madde satışında kullanıldığı değerlendirilen 77 adet şeffaf kilitli poşet ve 1 adet çay kaşığı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği,  bu tüfeğin namlusuna sürülü vaziyette 12 kalibrelik 1 adet dolu av tüfeği mermisi olmak üzere toplamda 10 adet dolu av tüfeği mermisi,  MKE marka 7.65 mm çapında 3 adet tabanca mermisi ele geçirildi. Şüpheli şahıslar Cumhuriyet Savcısından alınan talimatla gözaltına alındı ve bugün adliyeye sevk edildi.

Kars İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise, “İlimiz dahilinde her türlü uyuşturucu madde ticareti son bulana kadar çalışmalarımız azim ve kararlılıkla, yılmadan devam edecektir.” denildi.

kars’ta-uyusturucu-tacirlerine-gecit-yok!-(1).jpgkars’ta-uyusturucu-tacirlerine-gecit-yok!-(2).jpgkars’ta-uyusturucu-tacirlerine-gecit-yok!-(3).jpgkars’ta-uyusturucu-tacirlerine-gecit-yok!-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler