Kars'ta uyuşturucu tam hız

Kars'ta uyuşturucu tam hız

Kars İl Emniyet Müdürlüğünün halkın huzur ve sağlığını tehdit eden, gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucunun her çeşidine karşı mücadeleleri kararlılıkla devam ediyor.

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri sokak satıcılarına ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Ekiplerin durumundan şüphelenilerek durdurduğu bir araç içerisinde yapılan aramada, araç içinde bulunan pelüş oyuncağın içine saklanmış vaziyette toplamda 45,23 gr Metamfetamin adlı uyuşturucu madde olduğu düşünülen madde ele geçirdi. Uyuşturucu madde görevliler tarafından olay yerinde muhafaza altına alınırken, araç sürücüsünün bahse konu uyuşturucu maddelerin arkadaşına ait olduğunu beyan etmesi üzerine aynı gün şahsın arkadaşı da görevlilerce yakalandı. 

Şahıslara TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçu kapsamında adli işlem yapılırken, adli mercilere sevk edilen her iki şahısta tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

karsta-uyusturucuyla-mucadele-kararlilikla-devam-ediyor-(2).jpgkarsta-uyusturucuyla-mucadele-kararlilikla-devam-ediyor-(1).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler