Kars'ta uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

Kars'ta uyuşturucu ve kaçak sigara ele geçirildi

Kars'ta 2 şahsın üst aramasında 12 parça halinde 5,15 gr uyuşturucu ve durdurulan bir araçta yapılan aramada ise 17 bin 240 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Narkotik Şube Müdürlüğü görevlilerinin uyuştucu madde kullanımı ve satışı ile kaçak sigara kullanımının/ satışının deşifre edilmesine ve sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Kars Kağızman kavşaktan Sarıkamış istikameti yönünde durdurulan araçta yapılan aramada 17 bin 240 paket değişik markalarda gümrük kaçağı sigara ele ele geçirilmiş olup, adli makamlara sevk edilen M.S. ve M.G. isimli şüpheli şahıslar tutuklandı. 

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklmada, “Toplumumuzun huzur, güven ve sağlığını tehdit eden suç ve suçlularla etkin mücadelemiz kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

karsta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(3).jpgkarsta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(2).jpgkarsta-uyusturucu-ve-kacak-sigara-ele-gecirildi-(1).jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler