Kars’ta uyuşturucu yakalandı

Kars’ta uyuşturucu yakalandı

Kars polisi 3 ayrı adreste yaptığı operasyonda toplam 35,4 gram uyuşturucu madde yakaladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri sokakların uyuşturucudan temizlenmesine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ekiplerin bir süre takibe aldığı 3 ayrı adrese operasyonda düzenledi. Düzenlenen operasyonda M.T., E.A., Y.E.K. ve U.B. isimli şahısların üst, ev ve araç aramalarında toplamda 35,4 gram uyuşturucu madde, uyuşturucu madde kullanımı amacı ile kullanılan tütün sarma kâğıdı ve 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 54 adet uyuşturucu maddelerin ticaretinde kullanılan kilitli poşet ele geçirdi.

Gözaltına alınan şüpheli şahıslardan M.T. isimli şahıs hakkında TCK-188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adliyeye sevk edildi. M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca E.A, Y.E.K. ve U.B. isimli şahıslar hakkında da TCK-191 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak veya kullanmak) suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Uyuşturucu ticareti yapan, toplum sağlığına ve gençlerimize zarar veren zehir tacirleriyle mücadelemizin kesintisiz olarak devam edecektir.” denildi.

kars’ta-uyusturucu-yakalandi-(1)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(2)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(3)-001.jpgkars’ta-uyusturucu-yakalandi-(4)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler