Kars’ta vatandaşlar çamurda kaldı!

Kars’ta vatandaşlar çamurda kaldı!

Kars’ta yaklaşık 2 ay önce yeniden yapılmak üzere yolları kazılan vatandaşlar, etkili olan sağanak yağışlarla birlikte oluşan çamurla mücadele ediyor.

Volkan KARABAĞ

Kars Belediyesi tarafından başlatılan yol yapım çalışması kapsamında Yenişehir Mahallesi’nde bulunan ara sokaklar yaklaşık 2 ay önce kazıldı. Bölgede ikamet eden vatandaşlara ekipler tarafından yeni yolun 15 gün içerisinde yapılacağı bildirildi. Fakat yaklaşık 2 aydır herhangi bir çalışmanın başlamaması vatandaşları çileden çıkarttı.

Gazetemize gelen ihbara göre; bölgede ikamet eden vatandaşlar son günlerde etkili olan sağanak yağışlarla birlikte kazılan yollarda su birikintileri ve çamurlar oluştuğunu, bu durumun hem araçlara hem de kendilerine zor anlar yaşattığını ifade ederek, evlerine yürüyerek ulaşamadıklarını belirttiler.

Kars Belediyesine çağrıda bulunan bölge sakinleri, yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi için çalışmalarının biran önce başlamasını talep ettiler.

kars’ta-vatandaslar-camurda-kaldi!-(1).jpgkars’ta-vatandaslar-camurda-kaldi!-(2).jpgkars’ta-vatandaslar-camurda-kaldi!-(3).jpgkars’ta-vatandaslar-camurda-kaldi!-(4).jpgkars’ta-vatandaslar-camurda-kaldi!-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler