Kars'ta vatandaşlar yeniden yerleşim ve iskan konusunda bilgilendirildi

Kars'ta vatandaşlar yeniden yerleşim ve iskan konusunda bilgilendirildi

DSİ Kars 24. Bölge Müdürlüğü, Kars'ın Kağızman İlçesine bağlı Ortaköy köyünde yeniden yerleşim ve iskan duyurusu için bilgilendirme toplantısı yaptı.

ERCÜMENT DAŞDELEN / KARS MANŞET

Toplantıda, Ortaköy köyünde, katılım sağlayan tüm vatandaşlara, yeniden yerleşim çalışmalarının süreci, devlet eliyle iskan, fiziksel iskan, kamulaştırma, hak sahipliği, ödeme şekli ve şartları konuları hakkında bilgiler verilerek vatandaşların görüş ve önerileri alındı.

Toplantıya, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman Ortaköy köyü yeniden yerleşim bilgilendirme ve iskân duyurusu için DSİ Genel Müdürlüğü Emlak ve Kamulaştırma Dairesi Başkanlığından gelen heyette yer alan Daire Başkan Yardımcısı Hakkı Kocaman, DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, Şube Müdürü Bülent Polat, Sosyolog Önder Özkan ve DSİ 24. Bölge Müdürlüğü heyeti katıldı.

DSİ 24. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, köy muhtarı ve vatandaşların yakın ilgisi ve misafirperverliğine teşekkür ederek, çalışmaların Ortaköy köylüleri için hayırlı olmasını diledi.

karsta-vatandaslar-yeniden-yerlesim-ve-iskan-konusunda-bilgilendirildi-(1).jpgkarsta-vatandaslar-yeniden-yerlesim-ve-iskan-konusunda-bilgilendirildi-(2).jpgkarsta-vatandaslar-yeniden-yerlesim-ve-iskan-konusunda-bilgilendirildi-(3).jpgkarsta-vatandaslar-yeniden-yerlesim-ve-iskan-konusunda-bilgilendirildi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler