Kars'ta Vergi Haftası kutlamaları başladı

Kars'ta Vergi Haftası kutlamaları başladı

31’nci Vergi Haftası kutlamaları Kars’ta başladı.

KARS MANŞET

Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Kars Defterdarlığı önünde bulunan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Anıtı’na Defterdar Vekili Özen Topal, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Turgut Güzey, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adem Burulday tarafından çelenk konuldu.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla, Vergi Haftası kutlamaları başladı.

Daha sonra Defterdar Vekili Özen Topal ve beraberindeki Defterdarlık birim müdürleri Vergi Haftası kutlamaları kapsamında Vali Türker Öksüz’ü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Öksüz, ilimize ve ülkemize yapılan hizmet ve yatırımlarda vergilerin önemine vurgu yaparak, Vergi Haftası etkinliklerinin başarılı geçmesini temennisinde bulundu.

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Defterdarlık tarafından ilimizdeki kamu kurum ve kuruluşları, odalar, borsa ve meslek kuruluşları ziyaret edilerek, okullarda konferanslar verilecek.

karsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(1).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(2).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(3).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(4).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(5).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(6).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(7).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(8).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(9).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(10).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(11).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi-(12).jpgkarsta-vergi-haftasi-kutlamalari-basladi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler