Kars’ta yakalanan şahsın motosikletinden cephane çıktı

Kars’ta yakalanan şahsın motosikletinden cephane çıktı

Kars’ta polisi uygulamadan kaçan şahsı kovalamaca sonucu yakaladı. Şahsın motosikletinde bulunan çuvallarda 3 adet kaleşnikof marka uzun namlulu taarruz silahı ele geçirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlileri geçtiğimiz gün akşam saatlerinde Şehit Yusufbey Caddesi Bülbül Mahallesi girişinde planlı şok yol uygulaması yaptı. Uygulamadan kaçak bir motosikletli takibe alınarak kovalamaca sonucu yakalandı. H.K. isimli şüpheli şahıs plakasız kullandığı motosikletinde arama yapan polis ekipleri, çuvallar içerisinde 3 adet  kaleşnikof marka uzun namlulu taarruz silahı, kaleşnikof silahlara ait 4 adet şarjör ile şarjörlere basılı 7.62 çapında 120 adet fişek ve 2 adet balistik yelek ele geçirdi.

Adli makamlara sevk edilen şüpheli H.K. mahkemece tutuklanarak Kars Kapalı Cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Kars İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, “Halkımızın güven ve huzur ortamını yönelik olarak, suç ve suçluyla mücadelemiz demokratik hukuk kurallarından taviz vermeksizin geçmişte olduğu gibi bundan sonrada büyük bir hassasiyetle devam edecektir.” denildi.

kars’ta-yakalanan-sahsin-motosikletinden-cephane-cikti.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler