Kars'ta Yarım Kalan Yol Yapılıyor!

Kars'ta Yarım Kalan Yol Yapılıyor!

KARAYOLLARI 18. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ PAŞAÇAYIR YOLU’NDA ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Paçaşayır Sanayi Yolu’nun yarım kalan kısmının sıcak asfalatı yapılıyor. 

Karayolları 18. Bölge Müdürlüğü’nce geçtiğimiz yıl bir kısmının sıcak asfaltı yapılan Paşaçayır Mahallesi Sanayi Sitesi yolu yarım bırakılmıştı. Yolun yarım bırakılması ise gerek Paşaçayır Mahallesi sakinleri ve gerekse Sanayi Sitesi yönetimi tarafından tepki çekmişti. Son günlerde sık sık gündeme getirilen Paşaçayır Mahallesi ile Sanayi Sitesi yolunun kalan kısmının Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılarak tamamlanması için Bölge Müdürü Turan Yılmaz, düğmeye bastı. Bunun üzerine harekete geçen Karayolları ekipleri yolu trafiğe kapatarak çalışmalara başladı.

Paşaçayır Mahalllesi Sanayi Sitesi yolunun asfaltının kısa sürede tamamlanarak yeniden trafiğe açılması bekleniyor.

Öte yandan Mihralibey Köprüsü’nün de geliş güzergahında tünel ve köprü çalışması Karayolları Bölge Müdürlüğü’nce yapılıyor. Köprünün büyük çoğunluğunun tamamlandığı belirtilirken, kısa sürede sıcak asfaltı açılan köprünün iki tarafı ile Üniversiteden geliş güzerganda yapılan tünel geçişinin de hizmete girmesi bekleniyor.

Önceki ve Sonraki Haberler