Kars’ta yediği iftar yemeğinden zehirlenen işçi hayatını kaybetti

Kars’ta yediği iftar yemeğinden zehirlenen işçi hayatını kaybetti

Kars'ın Sarıkamış İlçesinde Karakurt Barajı Şantiyesi'nde iftar yemeğinden zehirlenen yaklaşık 140 kişiden Faik Tüysüz hayatını kaybetti.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Edinilen bilgilere göre; Geçtiğimiz gün Karakurt Barajı Şantiyesi'nde çalışan yaklaşık 140 işçi iftarda yediği etli yemek, pilav ve çorbadan rahatsızlanarak önce şantiye revirine daha sonra da Sarıkamış Devlet Hastanesine, Harakani Devlet Hastanesine ve Kafkas Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Hastanesi'ne başvurmuş ve yapılan müdahalelerinin ardından taburcu edilmişti.

Dün gece saat 03:00 sıralarında rahatsızlanan bazı işçiler tekrar şantiye revirine başvuruda bulunarak tedavi altına alındı. Tedavinin ardından koğuşuna gönderilen Faik Tüysüz sabah mesaiye başlamayınca arkadaşları tarafından merak edildi ve kapısı kırılarak koğuşuna girildi. Yatağında cansız yatan Faik Tüysüz'ün durumu şantiye yetkililerine, şantiye yetkilileri de olayı Jandarma’ya bildirdi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Faik Tüysüz'ün cenazesi otopsi yapılmak üzere şantiye ambulansı ile hastane morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler