Kars’ta yılın ilk karı kazaya neden oldu

Kars’ta yılın ilk karı kazaya neden oldu

Kars kent merkezinde yılın ilk karının yağmasıyla birlikte olası trafik kazası da beraberinde geldi.

Tacettin DURMUŞ

Kars’ta kar yağışının görüş mesafesinin kısaltmasının yanı sıra kayganlaşan yolda kaza meydana geldi.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde Kars Valiliği kavşağında yaşanan trafik kazasında, bir sivil araç bir askeri araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle askeri aracın altına giren sivil araç kullanılamaz hale gelirken askeri araçta da hasar oluştu.

Kazanın ardından olay yerine ambulans ile birlikte trafik ekipleri ve askeri yetkililer gelerek müdahalede bulundu. Kazada hafif yaralanan 3 asker ambulans içerisinde ayakta tedavi edildi. Kaza yerine gelen askeri yetkiler ile trafik ekipleri kaza ile ilgili olarak inceleme başlatırken, cadde de kısmen trafiğe kapanır hale geldi. Kazaya müdahale eden trafik polisleri yol güvenliğini sağladı. Kaza ile ilgili işlemlerin tamamlanması ve kazaya karışan araçlarının kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı.

Öte yandan edinilen bilgilere göre; Kars kent merkezinde bir anda başlayan kar yağışı ve yolun kaygan olması nedeniyle kazanın meydana geldiği öğrenildi.

kars’ta-yilin-ilk-kari-kazaya-neden-oldu-(1).jpegkars’ta-yilin-ilk-kari-kazaya-neden-oldu-(2).jpegkars’ta-yilin-ilk-kari-kazaya-neden-oldu-(3).jpeg

Önceki ve Sonraki Haberler