Kars’ta Yoğun Kar Yağışı

Kars’ta Yoğun Kar Yağışı

Kars, başlayan yoğun kar yağışı ile yeniden beyaza büründü.

Kars’ta son günlerde etkili olan soğuk hava yerini kar yağışına bıraktı. Kentte başlayan kar yağışı, ilerleyen saatlerde etkisini artırdı. Kar altında tarihi mekanlara koşan vatandaşlar bol bol fotoğraf çekti. Kar altında su taşıyan vatandaşlar ise kartpostallık görüntüler oluşturdu. 

Kars-Digor Hanlar bölgesi ile Kars-Boğatepe-Göle karayolunda görüş mesafesi 5 metreye kadar düşerken, bölgede kar yağışıyla birlikte tipi de etkili oluyor. Karayolları ana arterler, İl Özel İdaresine bağlı karla mücadele ekipleri ise köy yollarında çalışmalarını sürdürüyor. Trafik ekipleri Kars'ı Erzurum, Ardahan ve Iğdır'a bağlayan yollarda trafiğe çıkan sürücüleri kar yağışı ve tipiden dolayı uyarıyor. Kar yağışının gün boyu devam etmesi beklenirken, sürücülerden zincirsiz yola çıkmamaları ve uyarıları dikkate almaları istendi.

kars’ta-yogun-kar-yagisi-(1).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(2).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(3).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(4).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(5).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(6).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(7).jpgkars’ta-yogun-kar-yagisi-(8).jpg

iha

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler