Kars'ta Zabıta denetim yaptı

Kars'ta Zabıta denetim yaptı

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentte bulanan fırın, kasap ve lokantalarda denetim yaptı.

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri yaptığı kontrollerde kentteki fırın, kasap ve lokantaları tek tek denetledi. Fabrika ve fırınlarda gramaj, hijyen, sağlık konusunda gıda denetim yapan ekipler, eksikliklerin giderilmesi yönünde işletme sahiplerine uyarıda bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bundan sonra da çalışmalarına hız vereceklerini ve bu tür denetimlerin daha sık yapılacağını belirttiler.

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Fırın, kasap ve lokantalara dönük çalışmalar yaptık. Bundan sonraki çalışmalarımız tüm belirlenen alanlarla ilgili yapılacak denetimlerle devam edecek. Halkımızın sağılığı bizim için çok önemli ve bunu önemsiyoruz. Vatandaşların sağlığı her şeyden önemlidir. Denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dediler.

Sabah erken saatlerde kentte bulunan fırın,kasap ve lokantaları tek tek gezen zabıta ekipleri, fırınlarda,ekmekleri tartarak gramajına baktı. Fırın çalışanlarının üst baş, el tırnak ve sakal konusunda da uyaran zabıta, halkın tükettiği gıdalarla ilgili dikkatli olmasını istedi.

Kars Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, bu tür işletmelerde kontrol ve denetimlerin sık sık yapılacağını kaydetti.

karsta-zabita-denetim-yapti-(1).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(2).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(3).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(4).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(5).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(6).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(7).jpgkarsta-zabita-denetim-yapti-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler