Kars'ta "Zeytin Dalı Harekatı" paneli düzenlendi

Kars'ta "Zeytin Dalı Harekatı" paneli düzenlendi

Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar, sosyal medyada orduyu kötülemek isteyenlere itibar edilmemesini istedi.

Kafkas Üniversitesi Stratejik Araştırma Merkezi'nce Prof. Dr. Necdet Leloğlu Konferans Salonu'nda "Türkiye'nin Ulusal Güvenliği ve Ulusal Çıkarı Perspektifinden Zeytin Dalı Harekatı" konulu panel düzenlendi.

Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar ve Dr. İmbat Muğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı panelde, Ülkemizin bekasını ilgilendiren Zeytin Dalı Harekatı’nın, Ülkemizin ulusal güvenliği ve ulusal çıkarı için taşıdığı önemi hakkında bilgiler verildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda Ağar, sosyal medyada orduyu kötülemek isteyenlere itibar edilmemesini istedi. Muğlu ise hedef Türkiye olunca, ay yıldızlı bayrak olunca PYD/YPG/PKK ve DEAŞ'ın bir araya geldiğini söyledi.

Konuşmacıların gerçekleştirdiği sunum ve bilgilendirmenin ardından katılımcıların konu hakkındaki soruları cevaplandırıldı. Yoğun ilginin olduğu program, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Haydar Yüksek’in hediye takdimiyle sona erdi.

Düzenlenen panele, Kafkas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, Genel Sekreter Doç. Dr. Alpaslan Yüce, Dekanlar, Enstitü Müdürleri, Yüksekokul Müdürleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda akademisyen ile öğrenci katıldı.

karsta-zeytin-dali-harekati-paneli-duzenlendi-(1).jpgkarsta-zeytin-dali-harekati-paneli-duzenlendi-(2).jpgkarsta-zeytin-dali-harekati-paneli-duzenlendi-(3).jpgkarsta-zeytin-dali-harekati-paneli-duzenlendi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler