Kars’taki kavgada 3 kişi tutuklandı

Kars’taki kavgada 3 kişi tutuklandı

Kars’ta, 1 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı silahlı, sopalı ve taşlı kavgayla ilgili 3 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

28 Haziran’da hayvan pazarında iki grup arasında hayvan alışverişinden dolayı başlayan ve İsmail Aytemiz Caddesi’nde devam eden silahlı, sopalı ve taşlı kavgaya ilişkin İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri çok yönlü çalışma başlattı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çeşitli adreslere düzenlenen operasyonda 6 şüpheli şahıs gözaltına alınırken, olayla ilgili 8 şahsın da ifadesine başvuruldu. Ayrıca olayda kullanılan ve şüpheli şahısların iş adreslerinde yapılan ekiplerce yapılan aramada; 1 adet ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet ruhsatsız tabanca, 51 adet fişek, 1 adet pala ve 1 adet bıçak ele geçirildi. Ayrıca olayda silah kullandıkları tespit edilen A.M.D. (26), U.D. (27) ve K.K. (38) çıkarıldıkları mahkemece “Kasten öldürme, kasten yaralama, 6136 sayılı kanununa muhalefet (ruhsatsız silah bulundurma) , güvenliğin kasten tehlikeye sokulması ve mala zarar verme” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan kavgada yaralanan 7 kişiden 2’sinin tedavisi devam ederken, 5’inin ise tedavilerinin ve ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Olayla ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’nün çok yönlü tahkikatı devam ediyor.

kars’taki-kavgada-3-kisi-tutuklandi-(1).jpgkars’taki-kavgada-3-kisi-tutuklandi-(2).jpgkars’taki-kavgada-3-kisi-tutuklandi-(3).jpgkars’taki-kavgada-3-kisi-tutuklandi-(4).jpgkars’taki-kavgada-3-kisi-tutuklandi-(5).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler