Kars'tan HOPAPORT'a Teknik Ziyaret

Kars'tan HOPAPORT'a Teknik Ziyaret

Kafkas Üniversitesi İİBF Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Görevlilileri ve Öğrencilerinden HOPAPORT’a teknik gezi.

Hayati AKBAŞ / karsmanset.com (Özel Haber)

HOPA-Son günlerde hareketliliği ile gözlerin üzerine çevrildiği HOPAPORT’a ziyaretlerinde ardı arkası kesilmiyor. HOPAPORT’un bu defaki ziyaretçileri de Kars’tan geldi. Kafkas Üniversitesi İİBF Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Görevlilileri ve Öğrencileri tarafından HOPAPORT’a bir teknik gezi düzenlendi.

Kafkas Üniversitesi İİBF Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Görevlilileri Yard..Doç. Dr. N. Savaş Demirci ve Yard. Doç. Dr. Adem Karakaş ve bölüm Öğrencilerini HOPAPORT’ta Genel Müdür Meriç Burçin Özer, Lojistik Müdürü Hakan Pak, İSG Uzmanı Emine Gümüşkkaya ve Terminal şefi Mustafa Ahmetoğlu tarafından karşılandılar.

HOPAPORT toplantı salonunda konuk edilen Öğretim Görevlileri ve Öğrencilere burada HOPAPORT Lojistik Danışmanı Atilla Yıldıztekin ve HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer tarafından liman hakkında ayrıntılı bilgiler verildi. Konuk öğrencilere daha sonra gerek Lojistik Danışmanı Yıldıztekin ve gerekse Genel Müdür Özer tarafından öğrencilerin okul dönemi ve okul sonrası iş dünyası içinde nasıl yerlerini alabilecekleri, işe başlama, işte yükselme, kariyer yapma, meslek seçme gibi konularda ayrıntılı bilgiler verdiler. Kendi iş kollarındaki yükselişlerinin başarı öykülerini de anlatan Yıldıztekin ve Özer,e öğrencilerde çeşitli konularda sorular sorarak bilgi sahibi oldular.

Toplantı sonrası öğrencilere HOPAPORT Terminal şefi Mustafa Ahmetoğlu tarafından Liman sahası gezdirildi. Tahıl-Çimento ve Tank terminali gezileri ardından gemi yükleme ve boşaltma işlemlerinin yapıldığı ana rıhtımda yapılan işlemler hakkında da Ahmetoğlu öğrencilere ayrıntılı bilgiler verdi.

Kafkas Üniversitesi İİBF Uluslar arası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Görevlilileri ve Öğrencilerinin HOPAPORT’a düzenledikleri teknik gezi Yalı Restaurantta birlikte yenen yemek sonrası sona erdi.

karstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(5).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(6).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(7).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(8).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(9).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(10).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(11).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(1).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(2).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(3).jpgkarstan-hopaporta-teknik-ziyaret-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler