Kars'tan kartpostallık kar görüntüleri

Kars'tan kartpostallık kar görüntüleri

Kars’ta dün öğleden sonra başlayan ve akşam saatlerinde de devam eden kar yağışı kenti beyaza bürüdü.

Volkan KARABAĞ KARS MANŞET 

Dün kar yağışının etkili olduğu kentte, yüksek kesimler beyaza bürünürken, kent merkezine düşen kar ise erimeye başladı.

Öte yandan kırağı tutan ağaçlar kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre; Kars'ta gece hava sıacklığı eksi derece ölçülürken, bugün gün içinde beklenen en yüksek sıcaklık ise 5 derece ve aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışı tahmin ediliyor.

karstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(1).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(2).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(3).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(4).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(5).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(6).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(7).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(8).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(9).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(10).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(11).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(12).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(13).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(14).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(15).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(16).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(17).jpgkarstan-kartpostallik-kar-goruntuleri-(18).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler