Kars’tan terör saldırısına tepki: “Kimse Türk’e kefen biçemez”

Kars’tan terör saldırısına tepki: “Kimse Türk’e kefen biçemez”

Dün İdlib’de düzenlenen hain terör saldırısında 33 askerimizin şehit olmasının ardından Kars’ta dolmuşçular, araçlarına Türk Bayrağı ve siyah kurdele astı.

KARS MANŞET

Dün İdlib’te yaşanan hain terör saldırısı tüm Türkiye’de olduğu gibi Kars’ta da kınanmaya başladı. Kentte şehir içi yolcu taşımacılığı yapan dolmuşlar, dolmuşlarının üstüne Türk Bayrağı ve siyah kurdele asarak hain terör saldırısını kınadı.

Gazetemize açıklamalarda bulunan dolmuşçulardan Abdurrahman Güneş, dün İdlib’te yaşanan hain terör saldırısını protesto etmek amacıyla dolmuşuna siyah kurdele bağladığını ifade ederek, “Tüm Türkiye’nin ve İslam aleminin başı sağolsun. Biz bir ölür, bin diriliriz. Bunu hiç kimse unutmasın. Kimse Türk’e kefen biçemez, bunu bilsinler.” dedi.

kars’tan-teror-saldirisina-tepki-“kimse-turk’e-kefen-bicemez”-(1).jpgkars’tan-teror-saldirisina-tepki-“kimse-turk’e-kefen-bicemez”-(2).jpgkars’tan-teror-saldirisina-tepki-“kimse-turk’e-kefen-bicemez”-(3).jpgkars’tan-teror-saldirisina-tepki-“kimse-turk’e-kefen-bicemez”-(4).jpgkars’tan-teror-saldirisina-tepki-“kimse-turk’e-kefen-bicemez”-(5).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler