Kars’tan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Kars’tan Zeytin Dalı Harekatı’na destek

Askerlik Şubesi önüne gelen vatandaşlar silah altına alınmak için dilekçe verdi

Kars Askerlik Şubesi önüne gelen vatandaşlar, silah altına alınmak ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK)'nın yürüttüğü ‘Zeytin Dalı Harekatı’na katılmak için dilekçe verdiler. 

Askerlik Şubesi önünde ellerinde Türk Bayrakları araya gelen vatandaşlar Mehmetçiğe destek için her zaman hazır olduklarını belirtiler.

Her zaman Türkiye’nin askerleri olduklarını ifade eden vatandaşlar, “Zaten biz her zaman bu ülkenin askeriyiz. Bütün terör örgütlerine, dünya ya karşı, Allah’ın izniyle bu ülkede imanlı insanlar olduğu sürece hiçbir şey olmayacaktır. Bu vatanı bölmeye hiç kimsenin güzü yetmeyecektir. Her zaman hazırız. Vatani görevimizi yapmaya, askerlerimizi Allah korusun, Allah hepsinin yardımcısı olsun” dediler.

Askerlik Şubesi önünde toplanan yaklaşık 45 kişilik grup daha sonra hazırladıkları dilekçeleri şube yetkililerine teslim ettiler. Vatandaşlar daha sonra Askerlik Şubesi önünden ayrıldı.

kars’tan-zeytin-dali-harekati’na-destek--(1).jpgkars’tan-zeytin-dali-harekati’na-destek--(2).jpgkars’tan-zeytin-dali-harekati’na-destek--(3).jpgkars’tan-zeytin-dali-harekati’na-destek--(4).jpgkars’tan-zeytin-dali-harekati’na-destek--(5).jpg

iha

Önceki ve Sonraki Haberler