KATSO’da ücretsiz markalaşma eğitimleri başlıyor

KATSO’da ücretsiz markalaşma eğitimleri başlıyor

18.02.2019 Pazartesi Günü başlayacak eğitimi uzman eğiticiler verecek.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizatörlüğünde, Serhat Kalkınma Ajansının (SERKA) Destekleri ile Kars Ticaret ve Sanayi Odası Eğitim Salonunda ücretsiz ve sertifikalı Markalaşma Eğitimleri düzenlenecek. 18.02.2019 Pazartesi Günü başlayacak eğitimi uzman eğiticiler verecek.

İlimizde markalaşmaya müsait birçok firmanın bulunması ancak markalaşmış firma olmaması sebebi ile böyle bir eğitim düzenlediklerini ifade eden Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu, “Markalaşma Eğitiminin amacı firmaların marka değerlerini koruma altına almaya yarayan konuları katılımcılara iletmektir. Rekabetin yüksek olduğu küreselleşen iş dünyasında, başarıya ulaşmak için güçlü bir pazarlama stratejisine ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Pazarlamada başarı, artı değer elde etmek, fark yaratmak ve marka olmaktır.  Eğitim sonunda katılımcılar markalaşma ile ilgili gerekli bilgileri edineceklerdir.” dedi.

Markalaşma Eğitimi 18.02.2019 tarihinde Kars Ticaret ve Sanayi Odası toplantı Salonunda Saat 17:00’de başlayacak ve günde 2-3 saat ile 4 gün devam edecek. Eğitimler tamamen ücretsiz olacak, ayrıca katılımcılara sertifika verilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler